INTERNATIONAL HOUSE Timişoara vă cheamă din toată ţara!

Numai acum ! BONUS la cursurile de limba engleză - puteţi alege ore suplimentare de gramatică sau conversaţie

Adaptându-ne la situaţia creată de pandemie, primăvara aceasta continuăm  cursurile OPEN de limba engleză/germană şi limba română pentru străini în mediul online. Cursurile sunt deschise celor doritori să învăţe să comunice fluent în limba străină dorită.

Vă aşteptăm din toate colţurile ţării să vă alăturaţi timişorenilor noştri, familiarizaţi deja cu metoda INTERNATIONAL HOUSE de predare.

Orele noastre de curs desfăşurate pe platforma ZOOM, aduc împreună pe cei care au ca interes comun să cunoasca limba engleză, respectiv, germană alături de profesorii pasionaţi din echipa noastră. Vezi echipa

OFERTA LUNII APRILIE

Acum cei care studiază limba engleză au posibilitatea să opteze pentru ore suplimentare gratuite de GRAMATICĂ sau  CONVERSAŢIE. Orele suplimentare se adaugă  săptămânal cursului de 24 ore  şi sunt gratuite, urmărind consolidarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor conversaţionale, câştigarea fluenţei şi a încrederii de a vorbi în limba engleză.

De ce să înveți online cu IH Timișoara?

Ai parte de standarde ridicate de calitate ale predării. Profesorii noştri beneficiază continuu de instruire pentru a folosi resurse eficiente online şi un stil de comunicare antrenant şi motivant pentru cursanţi. Un curs online poate fi la fel de interesant și chiar mai stimulant decât unul offline datorită multitudinii de materiale digitale utilizate pe parcurs și nu numai. Metoda International House Timişoara, bazată pe motivare prin comunicare în limba studiată și interacțiune, nu permite niciunui cursant să se plictisească sau să se sustragă de la ceea ce se petrece în clasa virtuală.

Economisești timp. De departe, cel mai mare avantaj al unui curs online, la fel ca al muncii de acasă îl reprezintă timpul câștigat. Ne bucurăm de fiecare dată când cursanții ne calcă pragul, însă nu de puține ori aflăm de la aceștia că a veni până la sediul nostru înseamnă încă 30 de minute petrecute la volan sau pe jos. Timpul este una dintre cele mai prețioase resurse de care dispunem și de cele mai multe ori simțim nu e suficient. Un curs online soluționează problema timpului investit în a te deplasa la sediu, permițându-ți să investești acea jumătate de oră, sau mai mult, în studiu individual sau în unul dintre hobby-urile tale.

Te bucuri de un plus de confort. Mereu am încercat să asigurăm cursanților noștri un standard cât mai înalt de predare, dar și de confort fizic prin amenajarea sediului în mod cât mai plăcut și comod. Un lucru pe care   l-am descoperit însă cu ajutorul cursurilor online este că nici un loc nu e mai confortabil pentru a învăța sau a preda o limbă străină decât propria casă.

Atât cursanții, cât și profesorii noștri care au îmbrățișat în ultimele luni metoda de predare și învățare de la distanță sunt încântați că pot face acest lucru din confortul propriei case sau intr-un loc preferat în aer liber. Nu ți se pare atrăgătoare ideea de a sta în fotoliul tău preferat sau pe canapeaua din propriul living, pe o terasă la o cafea și a participa în același timp la un curs interactiv?

Descoperi un nou stil de învățare. Credem în învățare continuă și credem că niciodată nu e prea târziu să încerci ceva nou. Atât pentru mulți dintre cursanții noștri, dar și pentru echipa noastră de profesori, cursurile online au fost o provocare nouă pe care au depășit-o cu brio.

Oricine este dispus să învețe de la zero o limbă străină sau să își îmbunătățească nivelul de cunoștințe, poate ajunge la rezultate urmând cursurile noastre online. Dacă nu ai avut până acum șansa să înveți în acest fel, cursurile virtuale te pot ajuta să descoperi o nouă și plăcută metodă de studiu. Nu vei învăța doar o limbă străină, ci și cum să te adaptezi la o nouă realitate în care tehnologia și comunicarea de la distanță sunt tot mai importante.

Dacă tot ce ți-am povestit până acum sună interesant și ți-ai dori să demarezi un curs online de limba engleză sau germană, ne-am bucura să te avem printre studenții noștri. Nu ezita să ne contactezi pentru informații legate de programa, orarul și structura cursurilor online IH Timișoara.

Formular inregistrare online

testeaza-te online gratuit

testeaza-te online gratuit