Limbi străine

Limba engleză

Engleza Big Ben cu iPhone

Bine ai venit pe pagina noastră de cursuri de engleză.

Îţi oferim posibilitatea de a învăţa sau de a-ţi îmbunătăţi engleza pentru a te descurca mai bine la job, pentru a studia în străinătate sau pentru a te bucura de Internet, filme şi muzică aşa cum se cuvine sau pur şi simplu de plăcere.

Cursurile noastre se desfăşoară pe tot parcursul anului şi sunt organizate pe module de 6 săptămâni, cu 2 seminarii pe săptămână, după amiaza (în total 12 seminarii a câte 90 de minute fiecare, reprezentând 24 de ore academice, plus o sesiune de feedback şi de discuţii individuale cu profesorul). Înscrierile au loc pe tot parcursul anului, iar grupele sunt formate din 5 până la 12 persoane.

Grupele noastre acoperă toate nivelurile de engleză generală, de la A1 până la C2. Indiferent de nivel, cursurile se desfăşoară în limba engleză, oferind cursanţilor o simulare de expunere la un mediu anglofon. Descrierea metodelor noastre de predare aici.

Pentru cei interesaţi de un certificat internaţional care să ateste nivelul de limbă engleză pentru a emigra sau pentru a obţine un loc de muncă în străinătate, oferim cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge, TOEFL şi IELTS în care cursanţii se vor familiariza cu examenul, îşi vor pune engleza la punct şi vor învăţa strategii de maximizare a rezultatului lor.

Centrul Cambridge de testare a limbii engleze pentru străini oferă o gamă largă de examene şi certificate recunoscute la nivel profesional şi academic (FCE, CAE, CPE etc.). Milioane de oameni din întreaga lume au susţinut cel puţin unul dintre aceste examene, bucurându-se de recunoaşterea diplomei obţinute în peste 13.000 de universităţi, companii şi organisme de stat.

IELTS (International English Language Testing System) este cel mai popular examen de limbă engleză la nivel mondial, cu peste 1.5 milioane de candidaţi în fiecare an. Examenul testează cele patru abilităţi lingvistice - citit, scris, ascultat şi vorbit, scorul obţinut plasând candidatul pe spectrul A1 - C2.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) este un examen de limbă engleză care testează cele patru abilități lingvistice - citit, scris, ascultat și vorbit, scorul obținut plasând candidatul pe spectrul utilizator începător - utilizator avansat. A fost conceput pentru a testa abilitatea candidatului de a înțelege și utiliza limba engleză într-un context academic și este un criteriu preferat de admitere pentru universitățile americane. Popularitatea acestui examen este în plină ascendenţă, cu din ce în ce mai multe universităţi europene recunoscând rezultatele TOEFL ca dovadă a abilităţilor lingvistice ale candidaţilor.