Cursurile noastre

Cursurile noastre online sunt diferite!
Îmbunătățiți-vă abilitățile de vorbire, scriere, citire și ascultare cu noul nostru program de studiu online.

Toate cursurile online sunt susținute ‘live’ de profesorii IH Timișoara. Cursanții beneficiază de aceleași standarde de predare și în mediul virtual deoarece profesorii sunt aceiași și metoda de predare este comunicativă, astfel încât să puteți învăța exact în același ritm, fără a părăsi confortul propriei case.

Programul de studiu cuprinde lecțiile ‘live’ online, în cadrul cărora veți interacționa cu profesorul și ceilalți colegi, sarcini de lucru și muncă individuală, completate de temele pentru acasă. În plus, vă oferim și platforma educațională destinată studiului individual, IH Campus, o bază de resurse digitale unde puteți să exersați abilitiățile de citire și ascultare (chiar și pronunție), să vă îmbunătațiți vocabularul și gramatica.

Suportul direcționat regulat al profesorului și gama largă de materiale și resurse digitale vă ajută să vă atingeți obiectivele de învățare, astfel încât veți fi capabili să comunicați mai fluent, să vă dezvoltați gramatica și vocabularul și să vă exprimați mai corect. Profesorii adaptează cursul pentru nevoile și nivelul fiecărei clase.

Cursurile online sunt disponibile pentru toate nivelurile de studiu, exact ca în cadrul cursurilor față-în-față. De asmemea, oferim cursuri pregătitoare pentru examenele Cambridge și IELTS. Pe baza evaluării inițiale, veți fi plasat într-o clasă online cu persoane de un nivel similar de limbă.