Cursurile noastre

Cursuri pentru copii

Cursuri pentru copii

Copiii care vorbesc o limbă străină au o şansă în plus. De aceea, limbile străine reprezintă un obiectiv major în educaţia copiilor noştri.

Departamentul Young Learners al International House oferă cursuri de engleză copiilor şi preadolescenţilor (5 - 14 ani) bazate pe metode interactive şi comunicative, care încurajează copiii să gândească direct în limba studiată.

Pentru a asigura eficienţa procesului de învăţare, numărul maxim de copii într-o grupă este de 10 sau 12, în funcţie de categoria de vârstă. Cursurile se desfăşoară de două ori  pe săptămână, în ședințe de câte 50 de minute la grupele de copii de grădiniţă sau clasele 0-2 şi, respectiv,  o data pe săptămână, în ședințe de 90 de minute, la celelalte grupe. Cursurile se desfăşoară între diverse intervale orare pe parcursul zilei, pentru a se potrivi cu programul şcolar al copiilor.

Înscrierea la curs se face la sediul nostru prin completarea unui formular de înscriere de către părinte. În cazul în care copilul deţine deja cunoştinţe de limbă, acestuia i se va cere să susţină un test de plasare, în urma căruia va fi încadrat într-o grupă corespondentă nivelului şi vârstei. Aici puteţi consulta schema de preţuri International House.

Studiul limbii engleze alături de International House prezintă următoarele avantaje:

Predare prin metode moderne: copiii sunt implicaţi în jocuri şi activităţi dinamice şi interesante, cu rezultate vizibile. Manualele şi caietele de exerciţii sunt completate de materiale audiovizuale, stimulând copiii să aibă un interes activ în învăţarea limbii engleze şi să dobândească fluenţă de timpuriu.

Mediu de învăţare axat pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi socializare: în fiecare oră, copiii sunt încurajaţi să vorbească unii cu ceilalţi în engleză şi să pună în aplicare imediat tot ceea ce au învăţat. Astfel, ei nu vor învăţa doar o limbă străină, ci şi modul specific de a socializa, de a comunica şi de a se comporta.

Rezultate imediate şi beneficii pe termen lung: copiii îşi dezvoltă concomitent cele patru abilităţi - Listening / Speaking / Reading / Writing, având de timpuriu siguranţa exprimării în limba engleză. Programa este astfel concepută încât copiii să poată susţine, la orice nivel, prestigioasele examene internaţionale Cambridge: YLE (Starters, Movers, Flyers), KET sau PET. International House Timişoara este centru de înscriere şi pregătire Cambridge ESOL. La înscrierea unui număr de minimum 10 copii, examenul poate fi organizat la sediul nostru.

În Timişoara, un număr tot mai mare de copii susţin examenele Cambridge, inclusiv în şcolile de stat. Această experienţă este avantajoasă pentru ei, întrucât se obişnuiesc cu obiectivitatea şi exigenţele de evaluare ale unui examen de nivel internaţional.

Feedback individual: părinţii sunt în permanenţă informaţi cu privire la evoluţia copiilor lor. Fişele individuale consemnează participarea copiilor la oră, materialul predat, tema de casă şi comportamentul în timpul orei. Săptămânal, fiecare profesor are un interval orar în care este la dispoziţia părinţilor pentru discuţii individuale, pe bază de programare.